Πλησιάζει το Τουρνουά Αγίας Νάπας 2018

Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών της Μεσογείου επεκτείνεται για μία ακόμη ημέρα και θα διεξαχθεί φέτος μεταξύ 31 Μαρτίου και 5 Απριλίου

Σε λιγότερο από δύο μήνες περισσότερα από 5.000 παιδιά 6-16 χρόνων θα βρεθούν στην Αγία Νάπα για να απολαύσουν ένα γεμάτο ποδοσφαιρικό εξαήμερο, σε 16 ποδοσφαιρικά γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα. Η διοργάνωση, η οποία διεξάγεται εδώ και 17 χρόνια και συγκεντρώνει πάνω από 20.000 θεατές επεκτείνεται φέτος κατά μία ακόμη ημέρα, ενώ προσθέτονται ακόμη περισσότερες κατηγορίες για αγόρια και κορίτσια. Οι αγώνες θα λάβουν χώρα τη Μεγάλη Εβδομάδα, από τις 31 Μαρτίου ως τις 5 Απριλίου.

Στο Τουρνουά Αγίας Νάπας συμμετέχουν ακαδημίες από την Κύπρο και το εξωτερικό. Πρόκειται για μία διοργάνωση του Σωματείου SoccerWorldCyprus που τελεί υπό την αιγίδα της ΚΟΠ και του Δήμου Αγίας Νάπας, με μεγάλο χορηγό τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι τα εστιατόρια Ocean Basket, η Petrolina, η εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά Nekki και το Αθλητικό Τμήμα της Σχολής Πασκάλ, ενώ επίσημοι υποστηρικτές είναι το Elite Sporting Club στη Λάρνακα και η Sports Gear.

Το μεγαλύτερο στη Μεσόγειο
Το Τουρνουά Αγίας Νάπας είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση ποδοσφαιρικών ακαδημιών της Μεσογείου, στο οποίο λαμβάνουν μέρος ομάδες από όλες τις πόλεις της Κύπρου, όπως επίσης και ομάδες από το εξωτερικό. Στην περσινή διοργάνωση μετείχαν 334 ομάδες, εκ των οποίων αρκετές από Μεγάλη Βρετανία, Πολωνία, Ρουμανία, Ιορδανία και Λίβανο. Κατά τις ημέρες της διοργάνωσης πάνω από 20.000 θεατές κινούνται στην περιοχή της Αγίας Νάπας, κηρύσσοντας ουσιαστικά την έναρξη της τουριστικής  περιόδου.

Σημαντικές καινοτομίες

Αρκετά αναβαθμισμένο θα είναι το φετινό τουρνουά, αφού οι διοργανωτές έχουν αποφασίσει να εισάγουν σημαντικές καινοτομίες. Το Τουρνουά Αγίας Νάπας 2018 επεκτείνεται για μία ακόμη ημέρα, κάτι που σημαίνει περισσότερους αγώνες και περισσότερη διασκέδαση για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Μία ακόμη καινοτομία αφορά στη διαβάθμιση των ομάδων σε Eagles και Lions, βάσει των αγωνιστικών τους δυνατοτήτων. Όμιλοι Lions θα υπάρχουν για τις ηλικιακές κατηγορίες από το 2006 έως το 2010. Η κατηγοριοποίηση δίνει την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα αγωνιστικού επιπέδου, να απολαύσουν τη διοργάνωση, το παιχνίδι και τη χαρά της συμμετοχής. Για πρώτη φορά εισάγεται επίσης και κατηγορία κοριτσιών, στις οποίες θα λαμβάνουν μέρος κορίτσια που έχουν γεννηθεί από το 2002 κι έπειτα.

Ανοικτές οι εγγραφές

Για όσες ομάδες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Τουρνουά Αγίας Νάπας 2018, οι εγγραφές είναι ανοικτές στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά γεννημένα από 6-16 ετών, κορίτσια γεννημένα από 2002 κι έπειτα ενώ υπάρχει και ανοικτή κατηγορία γυναικών.

Next Event

- Ayia Napa Youth Soccer Festival 2020
April 11-16, 2020

About Us

One of the biggest tournaments in Eastern Mediterranean and Middle East area. It is also one of the most important sport events in Cyprus. Next year's event is taking place on April 11-16, 2020, for the 20th consecutive year.

 

Stay Connected on:

    

Contacts

For general information about the event, including registration, please contact us at:
 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 +357 23744708, +357 99596166, +357 99426644, +357 99637865
 +357 23744709
 SOCCERWORLDCYPRUS SPORTS CLUB - 5 Yiasoumi Kile, 5350, Frenaros, Ammochostos - Cyprus
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline