Με 22 ομάδες από το εξωτερικό το φετινό Ayia Napa Soccer Festival

Περισσότερες από κάθε άλλη φορά θα είναι οι ξένες ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Τουρνουά Αγίας Νάπας, με εκατοντάδες νεαρούς ποδοσφαιριστές, προπονητές, γονείς και συνοδούς να επισκέπτονται το νησί μας

Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών της Μεσογείου ετοιμάζεται για ακόμη μία χρονιά να φιλοξενήσει δεκάδες χιλιάδες παιδιά, γονείς, προπονητές και θεατές, το πενταήμερο 31 Μαρτίου – 4 Απριλίου. Μεταξύ αυτών, θα βρίσκονται εκατοντάδες ξένοι αθλητές, προπονητές, γονείς και συνοδοί, οι οποίοι θα φτάνουν στην Κύπρο από διάφορες χώρες της περιοχής, όπως η Ιορδανία, ο Λίβανος, η Κρήτη, αλλά και μακρινότερες, όπως η Μεγάλη Βρετανία και η Πολωνία.

Στη φετινή διοργάνωση θα λάβουν μέρος 22 ξένες ομάδες, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ που είχε σημειώσει η διοργάνωση και ήταν πέρσι με 19 ομάδες.

Έναρξη τουριστικής περιόδου

Η κάθοδος τόσων πολλών ομάδων από το εξωτερικό, σε συνδυασμό με τον εσωτερικό τουρισμό που μετακινείται στην Αγία Νάπα για το τουρνουά, δίνει το έναυσμα για την αρχή της θερινής τουριστικής περιόδου στην περιοχή. Με εκατοντάδες παιδιά και ενήλικες που θα συνοδεύσουν τις ομάδες, αλλά και με τους χιλιάδες θεατές και τα παιδιά που θα επισκεφθούν την Αγία Νάπα από κάθε γωνιά της Κύπρου, η θερινή τουριστική περίοδος έχει ξεκινήσει πιο νωρίς.

 

Ξενοδοχεία, εστιατόρια, αλλά και μικρές επιχειρήσεις είναι έτοιμοι να υποδεχτούν ένα μεγάλο αριθμό επισκεπτών, οι οποίοι δίνουν μία σημαντική ανάσα, σε μία περίοδο που η Αγία Νάπα δεν έχει αρχίσει να κινείται στα επίπεδα των καλοκαιρινών μηνών.

 

Το γεγονός ότι περίπου 500 άτομα από το εξωτερικό θα κατακλείσουν τα ξενοδοχεία της περιοχής, με μέσο όρο διανυκτέρευσης πέντε μέρες – κατά συνέπεια 2.500 διανυκτερεύσεις από το εξωτερικό – αναδεικνύει τη σημασία της διοργάνωσης, σε μια όχι και τόσο γεμάτη τουριστικά περίοδο, αλλά και τον λόγο που ο ΚΟΤ στηρίζει με θέρμη το Ayia Napa Soccer Festival.

 

Στόχος των διοργανωτών είναι η επέκταση της φήμης του τουρνουά στην ευρύτερη περιοχή και σε συνεργασία με τον ΚΟΤ και το Δήμο Αγίας Νάπας η προσέλκυση ακόμα περισσότερων ομάδων.

 

Το Ayia Napa Soccer Festival διεξάγεται εδώ και 18 χρόνια στα γήπεδα του Δήμου Αγίας Νάπας, τα οποία διαθέτουν φυσικό χλοοτάπητα. Είναι μία διοργάνωση του Σωματείου Soccer World Cyprus, ΠΟΥ τελεί υπό την αιγίδα της ΚΟΠ και του Δήμου Αγίας Νάπας.

 

Μεγάλος Χορηγός είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, Θεσμικός Υποστηρικτής είναι ο ΚΟΑ, ενώ η Cytavision είναι για ακόμη μία χρονιά ο τηλεοπτικός συνεργάτης για τους αγώνες.

Next Event

- Ayia Napa Youth Soccer Festival 2020
April 11-16, 2020

About Us

One of the biggest tournaments in Eastern Mediterranean and Middle East area. It is also one of the most important sport events in Cyprus. Next year's event is taking place on April 11-16, 2020, for the 20th consecutive year.

 

Stay Connected on:

    

Contacts

For general information about the event, including registration, please contact us at:
 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 +357 23744708, +357 99596166, +357 99426644, +357 99637865
 +357 23744709
 SOCCERWORLDCYPRUS SPORTS CLUB - 5 Yiasoumi Kile, 5350, Frenaros, Ammochostos - Cyprus
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline