Σέντρα το Σάββατο (31/3) στο Ayia Napa Soccer Festival 2018

Το μεγαλύτερο τουρνουά ακαδημιών της Μεσογείου ξεκινάει το Σάββατο, 31 Μαρτίου και η Αγία Νάπα ετοιμάζεται να υποδεχτεί χιλιάδες παιδιά και θεατές σε ένα πενταήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο

Το εναρκτήριο λάκτισμα για το Ayia Napa Soccer Festival 2018 αναμένουν χιλιάδες παιδιά από την Κύπρο και το εξωτερικό, για να απολαύσουν ένα πενταήμερο γεμάτο από ποδοσφαιρικές συγκινήσεις, μαζί με του προπονητές, τους γονείς και τους συνοδούς τους.

Η φετινή διοργάνωση αρχίζει το Σάββατο (31/3) στα γήπεδα του Δήμου Αγίας Νάπας και πάνω από 5.500 παιδιά θα συμμετέχουν με τις ομάδες τους στο τουρνουά. Θα αφιχθούν επίσης από το εξωτερικό 22 ομάδες συνοδευόμενες από τους προπονητές, συνοδούς και ορισμένους γονείς των νεαρών αθλητών.

Το Ayia Napa Soccer Festival διεξάγεται για 18η συνεχή χρονιά και αναμένεται να συγκεντρώσει  άνω από 20.000 θεατές, ποδοσφαιριστές και προπονητές, στις πέντε μέρες που θα λάβει χώρα στην Αγία Νάπα.

Το Ayia Napa Soccer Festival είναι μία διοργάνωση του Σωματείο Soccer World Cyprus που τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αγίας Νάπας και της ΚΟΠ. Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, Θεσμικός Υποστηρικτής ο ΚΟΑ και τηλεοπτικός συνεργάτης η Cytavision, η οποία θα μεταδώσει ζωντανά τους τελικούς και της απονομές την Τετάρτη (4/4). Η διοργάνωση είναι φέτος αφιερωμένη στο Fair Play.

Στο πλαίσιο του προγράμματος του Πρεσβευτή Fair Play Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη, θα γίνει το Σάββατο (31/3 18:30 – 20:00), στο Δημοτικό Αμφιθέατρο του Δήμου Αγίας Νάπας, Ημερίδα σχετικά με τις ευθύνες των γονέων στην ανάπτυξη ενός ποδοσφαιριστή.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι τα εστιατόρια Ocean Basket, το Nurofen και το Frezyderm, η εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά Nekki και το online football manager 11x11, η Petrolina, το WaterWorld Waterpark, o Παγκύπριος Οργανισμός Αγελαδοτρόφων και το Αθλητικό Τμήμα της Σχολής ΠΑΣΚΑΛ, ενώ επίσημοι υποστηρικτές είναι το νερό Φαρμακάς, η Elite Goalkeepers Academy και το Elite Sporting Club στη Λάρνακα.

Κατηγορίες και απονομές

Στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών της Μεσογείου συμμετέχουν παιδιά από 6-16 ετών, δηλαδή γεννημένα από το 2002 έως και το 2012, καθώς και γυναίκες. Στο φετινό τουρνουά έχουν εισαχθεί σημαντικές καινοτομίες, όπως ο διαχωρισμός των ομάδων σε Lions και Eagles, ανάλογα με τις αγωνιστικές τους ικανότητες. Στις κατηγορίες Lions θα συμμετέχουν ομάδες από τις ηλικιακές κατηγορίες 2006-2010. Με την καινοτομία αυτή, δίνεται η ευκαιρία σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτου αγωνιστικού επιπέδου, να ζήσουν τη χαρά του παιχνιδιού και της συμμετοχής, έχοντας όλοι αρκετά λεπτά συμμετοχής στα παιχνίδια.

 

Για τα αποτελέσματα των αγώνων θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση από την ιστοσελίδα και τους λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης της διοργάνωσης.

 

Την Τρίτη (3/4) θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και την Τετάρτη (4/4) οι τελικοί του Ayia Napa Soccer Festival, οι οποίοι θα μεταδοθούν ζωντανά από το Cytavision Sports 5.

Στη συνέχεια θα γίνουν οι απονομές για τις τέσσερις πρώτες ομάδες των κατηγοριών, όπως και για την ομάδα ήθους, του καλύτερου τερματοφύλακα κάθε κατηγορίας, του πρώτου σκόρερ κάθε κατηγορίες και του MVP κάθε τελικού κατηγορίας.

Next Event

- Ayia Napa Youth Soccer Festival 2020
April 11-16, 2020

About Us

One of the biggest tournaments in Eastern Mediterranean and Middle East area. It is also one of the most important sport events in Cyprus. Next year's event is taking place on April 11-16, 2020, for the 20th consecutive year.

 

Stay Connected on:

    

Contacts

For general information about the event, including registration, please contact us at:
 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 +357 23744708, +357 99596166, +357 99426644, +357 99637865
 +357 23744709
 SOCCERWORLDCYPRUS SPORTS CLUB - 5 Yiasoumi Kile, 5350, Frenaros, Ammochostos - Cyprus
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline